EN below.
Mes labai džiaugiamės, kad jau liepos 12 d. į Vilnių, pas mus, į Coffee spells (Švitrigailos g. 16), atvyksta čempionatinių kavų augintojai Paul Doyle iš Mikava ūkio ir Rogger Zapata iš El Placer iš Kolumbijos!!
Pirmą kartą Lietuvoje turime galimybę sudėti ant stalo tiek daug Geisha kavos ir jas visas išragauti, kurių Lietuvoje įsigyti net nėr galimybės. Negalima to praleisti :D
Paul Doyle kava yra laimėjusi ne vieną čempionatą, tokius kaip Pasaulio kavos virimo ar Pasaulio Ibrik kavos čempionatus. Taip, kai mes, Aistė Košienė, dalyvavo šiemet pasaulio kavos virimo čempionate irgi naudojome būtent kavą iš Mikava ūkio.
Šį penktadienį ne tik ragausime šias nuostabias kavas, bet bendrausime kartu su Paul ir Rogger bei galėsite užduoti rūpimus klausimus, ir darysime mini varžybas!
Taaaip, varžybas! Gina varžybas - nereikia jokio pasiruošimo ir jokios įrangos. Viską duosime! ko reikia - minimalių kavos virimo žinių ir viskas! Registracija į varžybas čia: https://forms.gle/NXofCuLq4yTNTuMN6
Taigi, penktadienio planas:
14.30 - durys atidaromos, pasitikimo kava
15.00 Susitikimas su Pauld Doyle ir Rogger Zapata
15.30 - Prasideda varžybos ir diskusija, kurią moderuos Jane Lash
17.00 apdovanojimai!
EN:
- Cupping coffees from farms winning world competitions!
- Tasting more Geisha coffees at one place that you can imagine!
- Talking to coffee producers about state of the art of Colombian premium coffees
- Taking part in a small brewing battle to try it yourself to dial in the best coffees in the world and win a bag of competition coffee!
14:30 Welcome Coffee, Competition registration
15:00 Meet Paul Doyle and Roger Zapata over a cupping table
15:30 Start of a competition and a Panel Discussion, moderator - Jane Lash
17:00 Awards
- we will have 9 competitors in a format of brew-off in groups of 3
- 3 winners will compete in Finals to win a prize!
- every round is 15 minutes, you will receive 30g of Mikava Geisha CM - one that you have previously tasted on a cupping table. Make as many brews as you like. You only need to serve the judges 100ml of coffee and you are welcome to drink the rest of it and share with your friends, you may as well keep the rest of the beans from your round
- Paul Doyle and Aiste Kosiene will taste 3 coffees served blindly and discuss how they like the brew and pick the one they like the most.